Translate

26 Haziran 2013 Çarşamba

Penti Plaj Koleksiyonu ile Kadınlar Bu Yaz Daha Renkli ve Daha İddialı!



















“Penti 2013 Plaj Koleksiyonu” tamamı mix&match mottolu tasarımlarıyla bu yaz özgür ruhların tercihi olacak. Alt ve üst beden ölçülerinin farklılığı düşünülerek kadınlara seçim özgürlüğü tanıyan Penti, tüm modeller ve kombinler için yaratıcılık ve özgürlük vaad ediyor.

Birbirinden güzel, farklı bikini altları ve üstlerinden oluşan plaj koleksiyonu, kullanıcıya birçok kombin yapma şansı tanıyor. Herkes kendi zevkine ve vücut tipine uygun bikini altlarını ve üstlerini seçerek kendi koleksiyonunu oluşturabiliyor.
























 “Parıltını Göster” sloganıyla beğeniye sunulan koleksiyonda ise, pul ve payet işlemelere sahip modeller, adeta güneşi kıskandıracak renkler barındırıyor. Siyahın asaletini altın rengiyle birleştiren koleksiyonda, bando üstlerin yanı sıra üçgen bikiniler ve mayokiniler de yer alıyor.

Boyundan bağlı mayolar, transparan detaylar ve brezilya kesim altlar, vücuduna güvenen, plajda da her yerde olduğu gibi şık ve fenomen olmak isteyen kadınlara hitap ediyor. Yaz şıklığını gündüz bikini modelleriyle, gece de plaj partilerinde tamamlamak isteyenler, Penti’nin ikon serisinde aradığını buluyor.

Plaj koleksiyonunda yer alan, bikinilerin renkleriyle uyumlu havlular, tüm plaj ihtiyaçlarını rahatça taşıyabilecek büyüklükte desenli hasır çantalar ve rengârenk jelibon görüntüsünde terlikler kadınların görünümünü tamamlıyor. Plaj kıyafeti olarak kullanılan kısa tişörtler, pamuklu dantelden püsküllü elbiseler, kısa batik şortlar ise sezonun olmazsa olmazlarından…

Bu arada Penti mağazalarında %50’ye varan indirim başlamış, ben bu fırsatı kaçırmayın derim.





















Bir bumads advertorial içeriğidir.

2 yorum:

  1. Mankenleri gördükçe yemek yemekten soğusam ya:)))

    YanıtlaSil
  2. Ay sorma cnm ya;
    bende hergün bugün az yemek yiyoruz diyerek başlıyorum ... tutamıyorum, damak zevki denen birşeyle başedemiyorum...

    YanıtlaSil

Benzer Yazılarım

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...♥ Zeynep'le Güne Merhaba ♥...

'Ve sen yine denendiginde
ve yine kalbin daraldiginda
ve yine bütün kapilar yüzüne kapandiginda
ve yine ne yapman gerektigini bilemediginde
Uzun uzun düsünve hatirla Yaradanini!
Allah kuluna kâfi degil mi?
(Zümer/36)

Konumuz Ne olsun :)