Translate

23 Temmuz 2013 Salı

Cambridge Düşesi Kate Middleton ve Prens William'ın bir erkek bebeği oldu ....



İngiltere'de tahtın 3.varisi olarak büyük merakla beklenen bebek dün akşam doğdu...
Güzelliğiyle dikkat çeken ve tarzına öyle böyle değil pek bir özendiğim kate'in son ana kadar bebeğin cinsiyeti hakkında bilgi almak istememesine rağmen, ve çift her ne kadar kız isimleri üzerine yoğunlaşsalar da bir erkek bebekleri oldu...

31 yaşındaki Cambridge Düşesi Kate Middleton'un 3800 gr doğan bebeğin ismi henüz açıklanmadı. İlk kez dede olan Prens Charles yaptığı yazılı açıklamada çok mutlu ve heyecanlı olduğunu dile getirmiş. Hoşgeldin prens bebek!! 




Kate Middleton'ın bebeğin odasını nasıl dekore edeceği de hamileliğinin başından beri merak konusu olmuştu. 

Önceleri onun da gelenekleri devam ettireceği ve Knightsbridge'deki Dragons of Walton Street mağazası ile çalışacağı sanıldı. Ne de olsa bebeğin babası William ve amcası Harry'nin, kuzenleri Beatrice ve Eugenie'in odalarını da bu marka tasarlamıştı.

Daha sonra Kate Middleton'ın İngilizlerin 'bejler kraliçesi' adıyla tanınan ünlü dekoratör Kelly Hoppen ile çalıştığı söylendi. Hem bebeğin cinsiyetini bilmedikleri için hem de Kate'in klasik-elegan moda çizgisine uyacağı için, Hoppen'in natürel tonlardaki tasarımı akla yatkın bir seçimdi.

Müşterilerinin kendilerine en uygun mimar, iç mimar ve peyzaj tasarımcısını bulmaları için aracılık yapan RedBook Agency, ekiplerinden Kate ve William'ı bebeği için hayali bir oda tasarlamalarını istedi. İçinde mutlaka olması gerekenler anne-babanın fotoğrafları ve William'ın helikopterinin minyatür haliydi. Tasarımcı Christopher Prain'in çizimi dünyaya servis edildi. veee Mekan tasarımcısı Oliver Burns ise Kate Middleton'ın satın aldığı söylenen eşyaları birleştirerek ortaya şöyle bir oda tasarımı çıkardı.


Dedim ya seviyorum bu kızı çok doğal, sempatik bir şey...
Kate Middleton'ın bebeği için Blue Almonds'dan aldığı sepet, 295 Pound. HELLO! dergisi bu kareyi yakaladıktan sonra ürünün internet üzerinden yapılan satışlarında %57 artış olmuş. İngilizler buna "Kate effect" diyorlar.
Kate Middleton'ın bebek odasının kumaşlarını Bernard Thorp & Co.'dan seçtiği söyleniyor. 45 dakika kaldığı mağazada önce koyu mavi desenli kumaşlara bakmış ancak cinsiyeti bilmediği için toprak tonlarında perde ve koltuk kumaşı seçmiş.
benden bilgiler özet olarak bu kadar,
ayrıntılar maison française dergide ... 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Benzer Yazılarım

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...♥ Zeynep'le Güne Merhaba ♥...

'Ve sen yine denendiginde
ve yine kalbin daraldiginda
ve yine bütün kapilar yüzüne kapandiginda
ve yine ne yapman gerektigini bilemediginde
Uzun uzun düsünve hatirla Yaradanini!
Allah kuluna kâfi degil mi?
(Zümer/36)

Konumuz Ne olsun :)