Translate

18 Aralık 2012 Salı

İbs Anne Bebek Fuarı - 2012 - Lütf Kırdar'daydık :)))

Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Salonunda kurulan İbs Anne Bebek Fuarı'nı son gününde de olsa ziyaret edebildk... Kunduz ailesinden oluşum çok korktu, çakma noel baba ile resim çektirdik ve pepeyide es geçmek olmazdı, tepesine oturduk:)
İki ayrı katta ürünlerini sergiliyor firmalar açıkçası koridor aralıkları her ne kadar geniş olsa da bebek arabasıyla gezmek yerine ben bebeksiz çok daha keyifle ve kolaylıkla gezdim ! Giriş katında ağırlıklı bebek bezi, mobilya, bebek odası mobilya markaları yeralıyor. Alt katta ise PEPE ile başlıyor....Çoğunluğu anne olduktan sonra aynı zamanda girişimci olan annelerin firmalarıyla şenlenmiş adeta! Bundan olmalı ki üst kattaki resmiyet alt katta yerini daha samimi ve sıcak bir ortama bırakıyor .Çoğunlukla gözüme çarpan parti süslemesi yapan firmalardı. Ayrıca fuarda gün boyunca devam eden seminerler ve çocuk aktiviteleri de mevcut.
Ancak fuarın genelinde bazı firmalar son derece şık sunumlarla ürünlerini tanıtırken malesef bazıları çok özenmemiş gibi her nedense! Fuarda ürünlerini sergileyip satış yapmayan ama potansiyel müşterileri başka mağazalara yönlendirenler de var ki oldukça enteresan!Örneğin otokoltuğu almak için gelen arkadaşım herhangi bir bebek mağazasına gitse kesinlike buradakinden çok daha fazla seçenek bulur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Benzer Yazılarım

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...♥ Zeynep'le Güne Merhaba ♥...

'Ve sen yine denendiginde
ve yine kalbin daraldiginda
ve yine bütün kapilar yüzüne kapandiginda
ve yine ne yapman gerektigini bilemediginde
Uzun uzun düsünve hatirla Yaradanini!
Allah kuluna kâfi degil mi?
(Zümer/36)

Konumuz Ne olsun :)